Jump to content

Aplicatiile pentru functia de Designer au fost deschise detalii click aici.

Edison

Administrator
 • Content Count

  674
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  307

Edison last won the day on November 23

Edison had the most liked content!

About Edison

 • Rank
  SCRIPTOR
 • Birthday 11/16/2000

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • RPG Name
  Edison

Recent Profile Visitors

5,306 profile views
 1. adaugata in (/v) posibilitatea de a reseta km (200 pp) si zilele pentru (100 pp). acum in momentul in care te inregistrezi/schimbi parola, parola ta trebuie sa contina minim 8 caractere, un numar si o litera mare. rezolvata o problema legata de asigurarea la biciclete. adaugat acces la comanda (/jetpack) pentru cei ce fac quest-ul si au pierdut jetpack-ul. adaugat mesaj informativ la vanzarea unui vehicul ce apartine unui clan. rezolvate mai multe probleme raportate. imbunatatite unele functii.
 2. rezolvata o problema legata de sandking premium. rezolvata o problema legata de vanzarea unui clan prin (/trade). rezolvata o problema legata de insurance. adaugate detalii legate de rainbow special la vehiculele din trade. jucatorii ce sunt blocati de la tazer nu vor putea folosi alte animatii. acum se poate pune neon pe police maverick. micsorat deelay la (/report) la 150s. nu se mai pot folosi animatii din apa.
 3. rezolvata o problema legata de vehiculele din crate-uri. rezolvata o problema legata de meniul clanului. rescris sistemul de sloturi la vehiculele personale. rescris sistemul de (/mask), fiecare jucator poate avea cate 10 masti de fiecare. nu se mai poate abuza de arma de la quest-ul special. adaugat sistem de safe-zone & clan-zone. rescrise sistemul de afisare a zonelor de graffiti. adaugat jobul 'lumberjack' in (/skills). cei ce au gradul 'reborn' pot spawna acum pana la 6 vehicule personale. optimizate mai multe functii.
 4. Airplane Quest actualizarea vehiculelor personale la logare. adaugat un sistem pentru administratori ce permite blocarea comenzilor direct de pe server. rezolvate diverse probleme raportate. optimizate mai multe functii.
 5. adaugata posibilitatea de a pune stage pe vehiculul 'fire truck (model: 544)'. adaugata posiblitatea de a vinde halloween hat & santa hat prin (/trade). adaugata posibilitatea de a putea da skin-ul de halloween prin (/trade). adaugata posibilitatea de a pune stage pe vehiculul 'packer (model: 443)'. incepand de acum, materialele vor putea fi vandute doar prin (/trade). marita limita cu care poate fi vandut un biz (/bmenu) pana la 999 miliarde. marita zona in care poti folosi comanda (/ad). rezolvata o problema legata de comanda (/gotochq). scos vehiculul atasat la jobul farmer.
 6. adaugata posibilitatea de a te telporta cu barca peste casa adaugata la jobul Fish LV. acum cei ce detin gradul 'reborn' pot spawna pana la 6 vehicule personale. actualizata comanda (/setraport) la unele mafii. quest-ul zilnic 'Vinde o arma unui jucator' o sa fie disponibil doar celor ce au minim level 3. rezolvate mai multe probleme raporate. optimizate unele functii. alte modificari minore.
 7. rezolvate problemele raportate. optimizate unele functii.
 8. rezolvari / minoritati. la crate-ul de halloween a fost adaugat si Sandking Premium.
 9. Adaugata comanda (/aselljob) & (/anticheat) pentru admin 5+. Daca ai reborn vei putea spawna 6 vehicule personale. Daca ai cont vip plus vei putea spawna 5 vehicule personale. Rezolvata o problema legata de chiria la unele case. Rezolvata o problema legata de vanzarea anumitor propietati. Scos limited edition crate. Job Goal marit la $3,333,333,333. Daca serverul este full jucatorii pe (/sleep) vor primi kick dupa 2 ore de cand s-au pus (/sleep) si cei care au stat AFK mai mult de 10 minute. Adaugat stage pe vehiculul TUG. Halloween Crate: - tractor shard - monster shard - pet nou dovleac - skin 162 cu dovleac automat pe cap - halloween hat - bandito (id 568) - hidden color - $100,000,000 - voucher 100pp - voucher 250pp - masca de drac Halloween Quest: La tastatarea comenzii (/startquest) la locatia potrivita se va primi un Sadler. Dovlecii sunt ascunsi pe camp si trebuie sa-i iei pe rand apasand tasta Y, fiecare dovleac colectat valorand $666,666. Dupa ce ai colectat cei 13 dovleci vei fi nevoit sa mergi in cimtir pentru a transporta dovlecii si a distruge blestemul halloween-ului. Premiu: $5,000,000 - $10,000,000, intre 100 si 300 giftpoints, intre 1-4 pp, 100-400 bpoints, 1 si 4 rp, sansa 30 la suta sa iei hidden color. Video (s-au adaugat ceva modificari de la acest videoclip)
 10. Rescrisa comanda (/turn). Rezolvata o problema legata de sistemul SMS. Rezolvata o problema legata de ruleta. Rescrisa partea cu spawnarea cadoului. Schimba culoarea la dispeceratul factiunilor TTC. Rezolvat un bug legat de jobul farmer. Rezolvata o problema legata de (/movehq). Rezolvata o problema legata de vanzarea unui vehicul personal la stat.
 11. Rezolvate mai multe probleme raportate. Rescrisa functia 'debug vehicle' la vehiculele ce apartin unui clan. Acum se pot pune intre 1 si 100 hidden colors in trade. Acum se poate pune la ruleta maxim 200kk pe rosu si negru si 100kk pe verde. Din 14 in 14 zile in momentul in care raportul la factiuni este procesast, progresul va fi setat pe 0 in loc sa fie scazut. 'Premium, Premium Plus, VIP, VIP Plus' adaugat in (/shop) la categoria 'Account'. Scos safe-zone de la 'Santa Maria Beach' si 'Greenglass College'. + alte chestii minore.
 12. TOATE CLAN HQ-URILE LA CLANURILE INACTIVE AU FOST SETATE LA STAT LA SUMA DE 2000PP (DIN SAFEBOX). Scos City Hall. Rescrisa comanda (/movehq). Rezolvata o problema legata de neoanele speciale. Rezolvate problemele raportate. Adaugat Sanchez la Glovo skill 4. Optimizate unele functii. + alte chestii minore.
 13. Rezolvata o problema legata de quest-ul special. Rezolvata o problema legata de comanda (/id). Rezolvata o problema legata de quest-ul special. Rescrisa partea legata de aterizarea unui cadou. Mutarea unui HQ al clanului costa acum 500 puncte premium. Modificat pretul din (/shop) la 'Change nickname'. Marit pretul maxim al comenzii (/heal) la $5,000. Adaugata comanda (/alias) pentru admin 1+. Adaugata in comanda (/auctions) si joburile. Adaugata o restrictie la comanda (/bid). Adaugata posibilitatea de a adauga stage pe Monster B. La Special Work la jobul Farmer se va primi acum 250 pet points la finalizarea jobului in loc de 100. Reborn: Beneficiile de la reborn vor fi primite (cele legate de level) indiferent daca jucatorul are sau nu setat un referral pe cont. Cei ce detin acest grad pot da (/collect) de 2 ori pe zi, prima data dupa 3600 secunde jucate (ca jucatorii normal) iar a 2-a oara dupa 7200 secunde.
 14. rezolvate problemele raportate. optimizate unele functii. modificari minore.
 15. Adaugata comanda (/toga) pentru admini. Rezolvate problemele raportate. Adaugata comanda (/removetuning) cu ajutorul caruia un membru al unui clan poate sterge tuning-ul de pe vehicul daca are rank 3+. Beneficii lasere: > Purple, Orange, Green: Timpul de a sta in inchisoare injumatatit (daca nu e jail primit de la admin). > Pink, Yellow, Red: Scade wanted-ul mai repede.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Group Legend

   FounderAdministratorGlobal ModeratorModeratorDesignerRPG TeamRetired StaffSpecial MemberMembers

×
×
 • Create New...